Salgs- og leveringsbetingelser

Priser
Alle priser er inkludert mva. Alle varer i vår nettbutikk er fratrukket minst 20 % rabatt. Disse prisene tilbys kun ved kjøp i nettbutikken eller via vår ordreapp, bestiller du på telefon, chat, mail e.l. gjelder veiledede priser fratrukket eventuelle individuelle rabatter. Når du er logget inn på din bruker i vår nettbutikk vises prisene fratrukket eventuelle individuelle rabatter.
Vi må ta forbehold om eventuelle feil, det være seg feil med priser eller andre forhold som innebærer at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt på våre nettsider.


Levering
Alle ordre som sendes inn før kl 1130 sendes samme dag (kl 1030 på fredager). Eventuelle restordre ettersendes fraktfritt så snart de kommer på lager.

Enkelte varer er lagerført på eksternt lager og leveringstiden er derfor noe lenger på dem. I tilfeller hvor varene du har bestilt leveres senere vil du få tilsendt en e-post med informasjon om estimert leveringstid.

Frakt belastes med en fast sum pr. ordre uansett ordrens størrelse, pr. tiden kr 268 inkl. mva.
Egen fraktberegning ved tunggods og pallegods.

Varene leveres av Bring. Leveringstiden fra vi sender varene fra vårt lager er:

Østlandet    (postnr. 0000 - 3999)    2 virkedager
Sør-Norge   (postnr. 4000 - 5999)    3 virkedager
Midt-Norge  (postnr. 6000 - 7999)    3 virkedager 
Nord-Norge  (postnr. 7999 - 9999)   4 virkedager

Leveringstidene kan variere noe til enkelte postnummer hvor Bring ikke kjører ut varer hver dag.

 
Retur
Vi gir 30 dagers full returrett på alle lagerførte varer som returneres i uåpnet og ubeskadiget original emballasje. Spesialbestilte varer tas ikke i retur, dette er tydelig merket på alle varer det gjelder. Kreditnota utstedes ved mottak av den returnerte varen og trekkes fra på neste måneds samlefaktura.

Ønsker du å returnere varer gjøres det via vår returside. Klikk her for å sende inn en forespørsel om retur.


Betalingsbetingelser
Fri måned + 10 dager hvis ikke annet er avtalt. Alle ordre samles på en faktura som utstedes den første i den påfølgende måneden. Eventuelle kreditnotaer vil komme som fratrekk på samlefakturaen. 

Firmaer som ikke er kredittsjekket eller kredittgodkjent hos oss kan betale med debet- og kredittkort i vår nettbutikk. Ønsker du at vi kredittsjekker ditt firma før du handler kan du registrere deres informasjon her. Svar på henvendelsen får du så snart som mulig og senest i løpet av neste virkedag. Privatpersoner kan ikke handle på dentalspar.no men henvises til www.hygi.no  for varebestilling.

Ved forsinket betaling vil renter og gebyrer påløpe.


Garanti
Det gis normalt 12 måneders garanti på alt utstyr. Faktura gjelder som garantibevis. Garantien gjelder ikke for o-ringer, pærer, og lignende som ansees som forbruksmateriell.


Personvernerklæring
Vår personvernerklæring kan du lese herDin nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×