Salgs- og leveringsbetingelser

Priser
Alle priser er inkludert mva. Når du er logget inn i vår nettbutikk vises priser fratrukket eventuelle rabatter.


Levering
Alle ordre som bestilles før kl 1130 sendes samme dag (kl 1030 på fredager). Eventuelle restordre ettersendes fraktfritt så snart de kommer på lager.

Frakt belastes med en fast sum pr. ordre uansett ordrens størrelse, pr. tiden kr 194 inkl. mva..

Leveringstid fra vi sender fra vårt lager er:

Østlandet    (postnr. 0000 - 3999)    2 virkedager
Sør-Norge   (postnr. 4000 - 5999)    3 virkedager
Midt-Norge  (postnr. 6000 - 7999)    3 virkedager 
Nord-Norge  (postnr. 7999 - 9999)   4 virkedager

Leveringstidene kan variere noe til enkelte postnummer hvor Bring ikke kjører ut varer hver dag og til grisgredte strøk.

 
Retur
Vi gir 30 dagers full returrett på varer som returneres i uåpnet og ubeskadiget original emballasje. Ved retur skal kopi av pakkseddel eller faktura vedlegges. Spesialbestilte varer tas ikke i retur. Kreditnota utstedes ved mottak av den returnerte varen og trekkes fra på neste måneds samlefaktura.


Betalingsbetingelser
Fri måned + 10 dager hvis ikke annet er avtalt. Alle ordre samles på en faktura som utstedes den første i den påfølgende måneden. Eventuelle kreditnotaer vil komme som fratrekk på samlefakturaen. 

Firmaer som ikke er kredittsjekket eller kredittgodkjent hos oss kan betale med debet- og kredittkort i vår nettbutikk. Ønsker du at vi kredittsjekker ditt firma før du handler kan du registrere deres informasjon her. Svar på henvendelsen får du så snart som mulig og senest i løpet av neste virkedag. Privatpersoner kan ikke handle på dentalspar.no men henvises til www.hygi.no  for varebestilling.

Ved forsinket betaling vil renter og gebyrer påløpe.


Garanti
Det gis normalt 12 måneders garanti på alt utstyr. Faktura gjelder som garantibevis. Garantien gjelder ikke for o-ringer, pærer, og lignende
 som ansees som forbruksmateriell.


Personvernerklæring
Vår personvernerklæring kan du lese herDin nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×