DentalSpar fyller 10 år

Lik visjon, ulik distribusjon

I 2009 startet DentalSpar opp med en tydelig visjon:
Vi skulle levere alt en tannlege hadde behov for, til en bedre pris og med det største utvalget. Ti år senere er visjonen fortsatt den samme, men gjennom en stor digital satsning har vi endret oss fullstendig.

Våre kunder gir ofte uoppfordret positive tilbakemeldinger på alle våre digitale tjenester.  Introduksjonen av vår ordreapp for et par år siden har gitt et stort antall av våre kunder en forenklet varebestilling og store tidsbesparelser. Vår nettbutikk med chat-funksjon hjelper våre kunder til en effektiv kommunikasjon med oss i en hektisk hverdag. Den digitale satsningen vi gjorde for fem år siden har resultert i en langt enklere og mer fleksibel hverdag for alle våre kunder. I dag består 80 % av vår omsetningen av digitale ordre sendt inn via vår nettbutikk eller ordreapp. Alle de positive tilbakemeldingene på disse tjenestene gjør oss veldig stolte, og motiverer oss for videre digital satsning.

Videre skal vi arbeide hardt for at vi alltid skal være det beste alternativet for en tannklinikk. Vi jobber hver dag for å være ditt førstevalg av leverandør når det kommer til forbruksvarer og utstyr. Vi gleder oss til fortsettelsen, både med eksisterende og nye kunder!Tilbakemelding fra chat-kunde:
"veldig profesjonelt hjelp :)  vennlig, rask, kompetent"Party_Smiley_150.png

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×