Dette må du få med deg fra IDS messen i Köln

Dentalmessen IDS i Köln ble avholdt i mars 2019 – med over 160.000 deltakere. Dette er det du trenger å få med deg fra en av verdens største samlinger for tannhelsesektoren.

DentalSpar har vært på reisefot for å få med seg IDS – verdens største tannlegemesse med over 160.000 deltakere. Med på turen var Skjalg Barth fra Tannlegegården i Bodø, og sammen er vi enige om at IDS er et veldig egnet sted for inspirasjon og nytteverdi.

Med Köln som arrangørby fikk man oppleve det nyeste og mest spektakulære innen tannhelesektoren. For deg som er interessert i ny teknologi og nye produkter er messen hyperaktuell. Med demonstrasjoner, utstillinger og bransjefolk rundt et hvert hjørne, er samlingen utrolig lærerik og spennende.

Ny teknologi forbløffer
Som i de fleste andre bransjer har teknologien kommet inn på tannklinikken. Nå dreier spesielt tannteknikernes hverdag seg om skanning av modeller og freste arbeider. Digitale avtrykk på tannklinikken har kommet langt og vil om få år være noe de fleste tannleger benytter seg av. Dette kombinert med CBCT gir deg muligheter for 3D-printing av guider for implantater og en helt ny hverdag hvor man benytter røntgenteknologi som arbeidsverktøy og ikke bare for å stille diagnoser.

Ut av kontoret
I tillegg til å se nye produkter, er messer som IDS ment for å knytte bransjen tettere. Selv om det ikke er alle produkter som oppleves som like relevant for den alminnelige tannlegen, er det andre erfaringer fra messen man tjener på.

For mange vil bare det å komme seg utenfor kontoret utgjøre en forskjell. Ut av det lille rommet man vanligvis sitter på, for å skaffe seg litt perspektiv og nye impulser. Selv om slike messer kan føles veldig intense, er det alltid spesielt å treffe på folk overalt som deler de samme interessene som en selv.

Vi takker for et strålende opphold, og ser frem til neste IDS i mars 2021!


Se produkter lansert på IDS i vår nettbutikk her 


Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×