Laserbehandling i odontologien

Enten det gjelder scanning av varer i butikken, fotofinish på målstreken i ski-VM eller en trådløs peker til mandagens foredrag, bruker vi laser. Bruken av laser er med andre ord utbredt i dagens samfunn. Likevel lar det vente på seg i odontologisk behandling. Hvorfor det? 

Laser er lys, og lys er energi. Kjensgjerningen er at for mye og for sterkt lys kan og vil gjøre skade. Men dersom denne energien kontrolleres og brukes riktig, kan det ha en effektiv og smertelindrende effekt for mange av pasientene ved din klinikk. 

Laserbruk legger til rette for en smertereduserende og blodløs behandling. Ved hjelp av laser vil sår tilhele raskere når riktig bølgelengde brukes på riktig type vev. Enten det gjelder herpes, after eller retensjon vil laserbehandling være effektivt i bruk, gi mindre arrdannelse og redusere postoperative smerter. 

DentalSpar arrangerer kurs i laserbehandling, dens fysiologi, bruksområder, sikkerhet og praksis. Tannlegene Are Kristofer Hjeltnes og Carl-Henrik Gullaksen står klare for å gi kursdeltakere en teoretisk innføring i behandlingsmetoden, samt en praktisk gjennomgang av de ulike alternativene. 

Kursholdere: 

Are Kristofer Hjeltnes, Overtannlege i Ålesund Kompetanseregion. MSc – Laser In Dentistry
Carl-Henrik Gullaksen, Privatpraktiserende tannlege. MSc – Laser in Dentistry


Les mer om laser og laserkurs her


Mer informasjon om steder og kursdatoer kommer senere. Meld din interesse for å delta på kurs her

 

Se vårt utvalg av dentale diodelasere her

N236098 prod236098_1.jpg
           N236100_Rel NVPro3 HAND.jpg

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×